Присила Пресли оспорва контрола на имуществото на покойната си дъщеря, предават различни задокеански издания. През

...
Присила Пресли оспорва контрола на имуществото на покойната си дъщеря, предават различни задокеански издания. През
Коментари Харесай

Присила Пресли оспорва попечителството на имуществото на покойната си дъщеря

Присила Пресли оспорва контрола на имуществото на покойната си щерка, предават различни задокеански издания. През предходната седмица тя е подала иск във Върховния съд на Лос Анджелис срещу валидността на корекция от 2016 година за живия концерн на Лиза Мари Пресли, с която нейната майка и някогашен бизнес управител се отстраняват като попечители. Те се заменят от двете най-големи деца на певицата, Райли Киоу и Бенджамин Киоу, ако тя почине или стане недееспособна.

Бенджамин Киоу издъхна през 2020 година

Живият концерн е форма на обмисляне на имуществото, позволяваща на човек да управлява приживе активите си, които се разпределят след гибелта му. Той извършва функционалността на наследство, в случай че не е оставено настрана такова, какъвто наподобява е казусът с единствената щерка на Краля на рокендрола.

Лиза почина в калифорнийска болница на 54-годишна възраст на 12 януари, откакто парамедици се отзоваваха на позвъняване на телефон 911, в което се оповестява за жена със сърдечен арест. Следователят на окръг Лос Анджелис, който организира следствие, към момента не е показал формалната повода за нейната кончина, нищо че от нейното погребение в фамилния дом - Грейсленд, измина към този момент повече от седмица.

В правосъдния иск на Присила се споделя, че има няколко казуса, които слагат под подозрение достоверността на поправката за живия концерн, като един от тях е, че тя не е била известена за нея, както се изисква. Някогашната брачна половинка на музикалната легенда Елвис твърди още, че името ѝ е изписано неправилно в документ, за който се допуска, че е подписан от дъщеря ѝ, единствено че с нетипишен за нея автограф. Тя показва също неналичието на очевидец или нотариална легализация.
Снимка: Getty Images
Американската актриса и бизнесдама иска арбитър да разгласи поправката за невалидна.

Според документите бизнес мениджърът Бари Сийгъл има намерение да подаде оставка, което съгласно предходните условия на тръста ще направи съпопечители 77-годишната Присила Пресли и 33-годишната Райли Киоу.

Искът на Присила Пресли е измежду първите от голям брой предстоящи правни маневри към имуществото на Лиса Мари Пресли, единствената наследница на Елвис Пресли.

Остава неразбираемо каква е цената на имуществото, предава Българска телеграфна агенция. В правосъден иск, заведен от Лиса Мари Пресли през 2018 година, съгласно който Сийгъл е управлявал погрешно тръста, се показва, че той е на стойност над 100 милиона $, само че по-голямата част от тях са изчерпани.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР